CM-XOR MM PRO v1.3 | LEO Version | Manila 2.5 VGA | Wm 6.5 23017InfoKód:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=516102
Tak jsem dnes chvilku
"laškoval" s touto ROM, protože mě zaujala skutečnost, že se jedná o první, která má v sobě Manilu 2.5 VGA - screeny vypadaly zajímavě, tak hurá do toho

Zkoušel jsem i předchozí vydání, které mělo však ještě takovou řadu chyb, že se to nedalo reálně použít...
První věc, která mě po závěrečném startu zarazila, byla "lačnost" této ROM po datech z internetu (tak tady se tedy niz nezměnilo, dělala to i minule

) - ještě ani pořádně nenaběhla a GPRS připojení již valilo na plné pecky

Tak honem Connection Manager a zkoušel jsem zarazit připojení - to se však během chvíle zase obnovilo a už to to zase
"luxovalo" data z netu

Pomohlo až úplné vypnutí GSM části
Další rozhořčení mě pak čekalo při pohledu na množství volné RAM

V současnosti používám EnergyROM 'Genesis' (SYS 23016) -
viewtopic.php?f=58&t=3261 - a ta je také celkem nenasytná (po instalaci cca 80% mnou používaných programů bylo volných cca 105 MB ze 187 dostupných, tady je však dostupných o cca 20 MB více, ale volných zůstává stejně a to jsem nenainstaloval ještě žádný program

Systém je vůbec celkově pomalejší, odezvy jsou zdlouhavé, reakce mají také zpoždění...

Dalším zklamáním pak je TF3D, které má v sobě také chybu - po spuštění karty počasí vždy TF3D spadlo a znovu nabíhalo

Pověstným posledním polínkem pro "oheň mého zklamání" pak byla nabídka Start - v Energy je vše přehledně naskládáno do odpovídajících skupin, ale tady vládne celkem slušný chaos, takže se vše musí dotáhnout ručně
Závěrečný ortel - po nějaké půlhodince byl osud tohoto díla zpečetěn...
Snad některá z příštích verzí bude přece jen lepší...

Pokud by i tak chtěl někdo zkusit, tak prosím
DownloadKód:
http://projectxor.com/File/MM/ROM/MM_1.3/CM-XOR_MM_1.3_WWE.rar

Energy 23673 Cookie Dinik Glass | Aug 6 | ★ 576 MB RAM ★ Radio 2.12.50.02_2

...:: <°)))>< ::... Jsem línější než včera, ale pilnější než zítra ...:: ><(((°> ::...
! DOTAZY VKLÁDEJTE POUZE DO FÓRA, NA SZ A PODOBNĚ NEREAGUJI !