M i o & T r e o . info
vše nejen pro vaše PDA a navigace

III. sjezd fóra svolán - více ZDE

10.8.2010 - nová verze iGO Primo - více ZDE

22.8.2010 - nová verze AutoMapy - více ZDE

2.9.2010 - nové regionální mapy pro iGO - více ZDE

3.9.2010 - nová verze iGO Primo - více ZDE

Právě je pon 06. zář 2010 13:19:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06. čer 2008 10:46:15 
Administrátor
Administrátor

PDA: HTC HD2 (Leo)
Mio C520
Sencor SCD 9304GPS
_neo píše:
Mě taky synchronizuju to na 2 PC a ani na jednom to nejde ... kdyz pripojim USB kabel tak se na mobilu vubec nespusti ActiveSync .. Bohuzel nema cas procitat vsechny stanky mohl by jsi mi pls rict jak to opravit ?

Dik

Zkus jít do Nastavení - Připojení - a tam si najdi položku USB připojení (možná to bude v Nastavení - Systém... :wink: ) a zruš tam zaškrtnutí u Rozšířené funkce sítě... :wink:

Obrázek

...:: <°)))>< ::... Jsem línější než včera, ale pilnější než zítra ...:: ><(((°> ::...

! DOTAZY VKLÁDEJTE POUZE DO FÓRA, NA SZ A PODOBNĚ NEREAGUJI !

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06. čer 2008 11:00:16 
PDA User
PDA User

Super :) Dík moc

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06. čer 2008 13:58:11 
Smazán

Naposledy upravil Suhaj dne pát 26. pro 2008 14:07:05, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku: gps nefunguje
PříspěvekNapsal: pát 06. čer 2008 15:06:11 
PDA User
PDA User

PDA: ASUS P535 - ROM WM 6.1 - Nav'N'Go iGO 8.3.4.142975
flashol som do svojho mia a701 wm6.1 a nejde mi gpsko .. nevie mi ho najst ... kde je problem ?? inac vyzera lepsie ako 5tka ...

Profil ICQ  

Předmět příspěvku: Re: gps nefunguje
PříspěvekNapsal: pát 06. čer 2008 15:31:48 
PDA Warrant Officer
PDA Warrant Officer

phoenixx píše:
flashol som do svojho mia a701 wm6.1 a nejde mi gpsko .. nevie mi ho najst ... kde je problem ?? inac vyzera lepsie ako 5tka ...

nastavit COM2/57600
nebo vyndat baterii treba na 2-3hodinky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 08. čer 2008 9:54:16 
Moderátor
Moderátor

PDA: HTC HD2
Dá se tahle ROMka nějak donutit, aby si i po restartu pamatovala, že chci režim Active Sync a ne nějakou ******** čtečku karet, kterou jsem v životě nepoužil a ani nepoužiju?
Jinak teda vypadá to celkem dobře, ale seká se to v případě přepnutí v eUtility na čtečku karet a zpět na normální režim, nastavit synchronizaci byl horor (nechápu, proč je nastaveno rozšířené funkce sítě, když se všeobecně ví, že to nefunguje, než jsem na to přišel, málem jsem svou milovanou cihličkou mrštil do kouta).
Jinak tedy nechápu, proč není v každé verzi WM stejná programová skladba, např. proč v této verzi byl CorePlayer nahrazen TCPMP, když CorePlayer je výrazně lepší, proč někdy je obsažen Total Commander a někdy ne etc.
Jinak dobrá práce, snad se někdy konečně podaří udělat plně funkční a spolehlivou ROMku, držím palce ;-)
Hlavně však prosím mi poraďte, jak tuto donutit, aby si po restartu pamatovala to nastavení na režim ActiveSync. Mockrát děkuji.

Jo a ještě jedna věc. iGO 8 ani iGO 2006 mi nejsou schopni nalézt GPS, jak to vyřešit? Bez GPS nemohu existovat... Díky moc.
EDIT: tak GPS už funguje, jen to jede na COM2 místo na COM4. Ale co, hlavně, že to jede, teď už jen zbývá problém (tedy ze známých problémů, věřím, že se objeví další problémy) s režimem Active Sync...

EDIT2: Já to vzdávám a opět se vracím na oficiální R64. Potřebuji funkční telefon a ne pořád jen řešit problémy.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 16:29:25 
PDA Sergeant
PDA Sergeant

skoda ze je defaultne misto active synch - mod ctecky karet ..... po nastaveni a vypnuti a zaptnuti pda zas ctecka karet ....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 17:23:54 
PDA Sergeant
PDA Sergeant

PDA: HTC Touch HD - Miniterror's Ravage v5.2.3
mě to teda funguje normálně, jen teda když se podívám jak je to nastaveno, ani jeden neni zaškrtlej, ale synchronizace proběhne.
Ale asi by to chtělo opravit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 17:26:52 
Faramir píše:
Dá se tahle ROMka nějak donutit, aby si i po restartu pamatovala, že chci režim Active Sync a ne nějakou ******** čtečku karet, kterou jsem v životě nepoužil a ani nepoužiju?
Jinak teda vypadá to celkem dobře, ale seká se to v případě přepnutí v eUtility na čtečku karet a zpět na normální režim, nastavit synchronizaci byl horor (nechápu, proč je nastaveno rozšířené funkce sítě, když se všeobecně ví, že to nefunguje, než jsem na to přišel, málem jsem svou milovanou cihličkou mrštil do kouta).
Jinak tedy nechápu, proč není v každé verzi WM stejná programová skladba, např. proč v této verzi byl CorePlayer nahrazen TCPMP, když CorePlayer je výrazně lepší, proč někdy je obsažen Total Commander a někdy ne etc.
Jinak dobrá práce, snad se někdy konečně podaří udělat plně funkční a spolehlivou ROMku, držím palce ;-)
Hlavně však prosím mi poraďte, jak tuto donutit, aby si po restartu pamatovala to nastavení na režim ActiveSync. Mockrát děkuji.

Jo a ještě jedna věc. iGO 8 ani iGO 2006 mi nejsou schopni nalézt GPS, jak to vyřešit? Bez GPS nemohu existovat... Díky moc.
EDIT: tak GPS už funguje, jen to jede na COM2 místo na COM4. Ale co, hlavně, že to jede, teď už jen zbývá problém (tedy ze známých problémů, věřím, že se objeví další problémy) s režimem Active Sync...

EDIT2: Já to vzdávám a opět se vracím na oficiální R64. Potřebuji funkční telefon a ne pořád jen řešit problémy.

Pracuje se s tím co je. Tzv ty aplikace už tam jsou. :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2008 18:52:49 
Moderátor
Moderátor

Falty: Tak zrovna aplikace jsou to poslední, co by mě zajímalo. Spíš mi jde o funkčnost a spolehlivost ROMky, přeci jen aplikace můžu vyházet či doinstalovat, ale když se s telefonem nedá spolehlivě pracovat, když po fleshnutí musím přenastavit režim kvůli synchronizaci a po restartu znova, to mě nebaví...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 9:12:20 
Smazán

Naposledy upravil Suhaj dne pát 26. pro 2008 14:11:58, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 9:41:37 
Moderátor
Moderátor

Suhaj píše:
Udělal jsi dobře že jsi vrátil na oficiální R64. Ono totiž přenastavit režim je tak triviální záležitost která vůbec nic nevypovídá o funkčnosti a spolehlivosti ROMky a zvládne ji i cvičená opice která se naučila klikat ve Windows. Moje Mio s WM6.1 vůbec nerestartuji pouze dobíjím akumulátor a nemusím v něm nic pořád přednastavovat!

Sice to je triviální záležitost, ale to je to nejmenší. Prostě jsem zatím nepotkal spolehlivou a plně funkční ROMku WM6 nebo 6.1, vždycky byly nějaké problémy (něco nefunguje, je to nestabilní nebo oboje současně).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 10:26:09 
Smazán

Naposledy upravil Suhaj dne pát 26. pro 2008 14:13:01, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 14:53:07 
Moderátor
Moderátor

Suhaj píše:
To že něco nefunguje je v oblasti VT běžným a řešitelným problémem. Ve tvých příspěvcích se pravidelně objevuje výraz "je to nestabilní" , můžeš na konkrétních případech popsat jak je to nestabilní (co si vůbec pod pojmem nestabilní představuješ) aby tvůrci ROM vytvořili dokonalý produkt :?:

Dobře, můžu popsat mé poslední zkušenosti s ROM WM6.1. Fleshnul jsem ji a po spuštění jsem měl dojem, že je to první ROMka 6.1, kterou si nechám, bylo to svižné etc. První problém se objevil, když jsem cihličku připojil k PC a chtěl zesynchronizovat kontakty, nešlo to. Po delším laborování jsem zjistil, že je nastavený režim čtečky karet, takže jsem to změnil. Synchronizace proběhla a začal jsem instalovat své programy. Nainstaloval jsem je všechny (moc jich nepoužívám), provedl restart, připojil k PC a opět nešla synchronizace. Opět jsem to tedy změnil na režim ActiveSync a kouslo se to. Takže reset, cihlička nenaběhla. Vyndání baterky, spuštění, naběhlo to, ale opět bylo třeba nastavit režim ActiveSync. Takže první zásadní chyba. Další problém byl v tom, že mi volal kámoš, pokecali jsme, pohoda. Po zavěšení volal po pár minutách znova a ani mě to neupozornilo, že někdo volá, dovolal se až napotřetí (nepřijatelné) a po ukončení hovoru se to kouslo. Takže opět reset a opět nastavení režimu ActiveSync. Po nainstalování iGO8 (ozkoušeno i 2006) nefungovala navigace (iGO prostě nenašel GPS), nakonec pomohlo změnit v systému COM na 2, ale nechápu proč, když jsem vždycky používal COM4 a chci ho používat i nadále. Každopádně nakonec se to vyřešilo, nicméně telefon se náhodně sekal (používám ho na různé věci, na oficiální ROM není s mým používáním problém). A takovéto věci se mi dějí s každou neoficiální ROM, zatímco R64 je naprosto stabilní a bezproblémová.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 8:50:46 
Smazán

Naposledy upravil Suhaj dne pát 26. pro 2008 14:13:58, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 9:40:30 
Globální moderátor
Globální moderátor

PDA: HTC TyTn 2
Faramir - to co tady píšeš je divné netvrdím že tato romka je nejlepší to asi není ale přeci ji mám ve founu od samého začátku a ještě ani jednou se to neseklo igo jede v poho i když na com2 ale to mě neva pár prográmku doinstalováno vše běží to připojení k ActiveSync je blvé to mě vadí taky ale né zase tak moc na hovory mě to upozorní normálně prostě si myslím že jsi to asi nějak blbě flashnul nebo si neudělal po flashi hard reset nebo nevím ale rozhodně to je divné

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 10:38:27 
PDA Private
PDA Private

sice pouzivam romku 19701 full,ale ani v jedne romce se mi nestalo ze by se mi nejak mio sekalo.ted jak mam 19701 tak sem snad jenom dobijim telefon nic jineho.vsechno mi jede i igo8,tomtom,trackpal atd a vsechno v pohode.telefonovani taky,smsky,gprs,mms vsechno v pohode.a rozhodne bych uz nedal WM 5 :D

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 22:56:09 
PDA User
PDA User

já jsem vyzkoušel všechny romky, které se tady objevily. Měl jsem s nima taky nějaký ty problémky, ale s čím nejsou. Vše se, ale dalo vždycky vyřešit tak aby chodily dobře. Já tady znovu opakuji. Smekám klobouk před těma co tady ty romky překládaj a dávaj nám je k dispozici, jsou to machři !!!! Né každej zvládne takovou práci. A když něco neumím pořádně nastavit nebo použít nemůžu dávat vinu jiným !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13. čer 2008 14:58:39 
PDA User
PDA User

Kučera tys to trefil.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13. čer 2008 19:11:58 
mozna by spis stalo za to, aby uz nekdo poprve v historii poskytl jedinou CISTOU rom. zatim se to totiz nestalo. vsude je nacpano spousta veci, ktere plno lidi treba ani nepouziva, nejdou odebrat a navic nektere veci ani nejsou prinosem, ale naopak. myslim, ze doinstalovat si potrebne programy, kazdy dokaze sam.
jen pro zajimavost jsem ted asi 14 dni zkousel rom 19701 full a vysledek:
- v sms se mi misto jmena, zacalo ukazovat u nekterych kontaktu pouze cislo.
- SRS WOW HD je vec z roku 2006 a navic s tim ma A701 naprosto zpatnej zvuk v porovnani s pristrojem s cistou rom (pouzivam kvalitni sluchatka cx300).
- start pristroje je silene dlouhy (to bych ale jeste prekousl)
- po prijeti hovoru se stava, ze jsem slyset pouze ja a neslysim druhou stranu.

...z vyse uvedeneho, zrejme prejdu na nejakou oficialni rom, protoze opravdu nevidim zadne vyhody v pouzivani novejsich, spise je to naopak.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]