M i o & T r e o . info
vše nejen pro vaše PDA a navigace

III. sjezd fóra svolán - více ZDE

10.8.2010 - nová verze iGO Primo - více ZDE

22.8.2010 - nová verze AutoMapy - více ZDE

2.9.2010 - nové regionální mapy pro iGO - více ZDE

3.9.2010 - nová verze iGO Primo - více ZDE

Právě je čtv 09. zář 2010 16:03:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28. kvě 2008 8:33:03 
PDA Private
PDA Private

PDA: Mio A701
Fungujou vam vibrace?Po naflashovani light verze mi prestaly jit vibrace,jen jednou se asi na vterinu a jakoby ztuha vibrace spustily,zkusil sem tam dat full verzi a to samy,poprve se ztuha rozvibruje a pak nic.skusim starsi verzi tam to slo v poho.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28. kvě 2008 11:35:41 
PDA Private
PDA Private

vibrace vsechno funguje zvuk je nahlas super.ale co me stve tak velikost textu v sms.strasne velke a to je nastavene na nejmensi pismena dela to mi to i light i ve full. :( a ten wisbar mimoc nevyhovuje.jak to nastavim na tlacitko tak se objevuje akorat to menu vpravo.pouzival sem quickmenu na tlacitku a to je super. :(

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28. kvě 2008 13:16:45 
PDA Sergeant
PDA Sergeant

PDA: A701, Touch HD
mno ja nevim ale rozhodne lepsi velkej text nez malinkej... treba kdyz si vezmu takovou Nokiu E51 tam je ten text hrozne titernej i kdyz je to na nejvetsi...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28. kvě 2008 13:21:15 
PDA Sergeant
PDA Sergeant

PDA: HTC Touch Pro
Je tam utilita SMS_Tweaker tam se nechá zmenšit či zvětšit text SMSek :-D.

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28. kvě 2008 13:43:44 
PDA Private
PDA Private

Jchym píše:
Je tam utilita SMS_Tweaker tam se nechá zmenšit či zvětšit text SMSek :-D.

jo tak to jo :) ale stejne bych uvital quickmenu v nejake romce.strasne mi to chybi :( ten wisbar se mi zda pomalejsi jak quickmenu a nejde nastavit na tlacitko.to me stve nejvice.

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28. kvě 2008 23:02:15 
PDA Private
PDA Private

PDA: HTC Touch HD :-D
Mio A-701
nevím jestli je problém jen u mě, když tak se mě ozvěte. Za poslední 2 dny už to přeinstalovávám počtvrté. Vždycky se to u něčeho kousne, následuje soft reset a pak už nic nejde. v menu je jen datum, kontakty se nezobrazí atd. Dělá to ještě někomu ??? Případně poraďte co s tím. Díkec

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 14:02:23 
PDA Warrant Officer
PDA Warrant Officer

tak musim rici ze jsem dneska flashnul zpatku ROM.19701CZlight.by.Jchym-karelkopp.v.3
:cry: :cry: :cry:
duvody ktere mi nastaly behem vcerejska to rozhodli
- :arrow: vcera se MIO zacalo strasne kousat a musel jsem ho skoro porad restartovat
- :arrow: kdyz jsem chtel vcera prijmout tri hovory tak se Mio zaseklo a nefungovalo
- :arrow: behem noci se samo snad 10 rozsvitilo a musel jsem jej pak vypnout
- :arrow: PCM keybord se mi nejak rozhodil a presto ze tam byla v nabidce tak to porad skakalo zpet na tu zakladni

tak jsem ted flashnul a az se treba prijde kde by mohli byt chybicky tak ji tam pak zkusim dat zpet... :cry: :cry:

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 15:32:23 
PDA Private
PDA Private

Mio A-701
no tak já to nevydržel a podflashoval zpět na WM5 co byla orig. Ale teď je to stejně jedno, protože jsem s A701 hodinu potom, seknul o zem, vypadlo z obalu a .... praskl ten touch screen. SAKRA, SAKRA, SAKRA..

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 15:41:20 
PDA Warrant Officer
PDA Warrant Officer

teda to musela byt vyska..mne mio spadlo docela casto a to i kdyz si ho pes odnes do boudy..ale zatim teda se mu nic nestalo..

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 15:46:10 
PDA Private
PDA Private

Mio A-701
no to právě nebyla, spadlo mě z opasku, ale padlo dislayem dolů a asi nějakej kamínek bodnul přímo do rožku, no a bylo to. Spadlo už mě taky vícekrát, ale teď to vypadá na finále. V opravně za to chcou 1900 + DPH. Snad se najde i jiná možnost.

Ale a? neodbíháme úplně od tématu.

Vám ostatním tato ROMka chodí korektně a stabilně ???

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 16:03:04 
PDA Sergeant
PDA Sergeant

PDA: A701, Touch HD
kamo uprimnou soustrast :( me mio nejakej k*kot v baru polil vinem tak jsem lital po celym meste abych sehnal golu protoze ten hvezdicovej nastavec mam mno pak jsem tu golu paradoxne nasel v tom baru u kamosa v naradi tak jsem s tim valil dom rozdelavat... ty sroubky maji tak debilne delany hlavicky ze bych za to Mitac mlatil do hlavy... maji tak malo hlubokej profil ze ta hvezdice tam ani nedrzela jsem to povolil jenom tim tlakem coz bylo na tech hlavickach videt jak byly sjety... nakonec jsem zjistil ze ten nas mazel je tak poresenej proti vnitnuti tekutin u displeje a klavesky ze jsem zasnul;) mno dobry uz koncim s off-topicem :D

Předmět příspěvku: Rychle vybijanie baterie
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 17:12:45 
PDA User
PDA User

Vcera vecer som sa rozhodol naflashovat WM6.1-5.2.19839(19839.1.0.1) Light Jchym CZ a rano mi piplo ze mam nabit mobil lebo baterka je vybita vcera mi hlasilo este vecer 100 % no a ked dam nabit tak vyskoci na napr 72% a ked ho odpojim po cca 20 min skoci na 18 a za necelych 5 min na 4 % ma niekto skusenosti a ozaj soft reset som robil 4 krat a ked je doplna tak zas za nejake 3 hod ze ho mam nabit, v pozadi mi nebezi nic

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 17:48:56 
PDA Sergeant
PDA Sergeant

PDA: HTC Touch Pro
To vypadá na špatnou baterii :-( Zkus uplně vybít a při vypnutým telefonu nabít (svítí zeleně) a uvidíš.

Profil ICQ  

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29. kvě 2008 18:04:58 
PDA User
PDA User

No doteraz mi isla perfektne 2 az 3 dni bez dobitia ( a ked som sa hral tak nejak 1 den ) ale moze to byt este zle naflashovanou romkou?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. kvě 2008 7:34:30 
koukam ze problemy narustaji.. :(

ja mam stale problem s pripojenim k activesync respektive centrumu zarizeni win mobile ve viste. Zkousel jsem to doma na xp a viste a v praci na xp. Mio se mi podarilo ani nevim jak jednou pripojit na cca minutu a pak se zase samo odpojilo, pritom mam v eUtility nastaven ActiveSync. Zkousel jsem vypnout i rozsire funkce usb a nic. Pritom, kdyz nastavim rezim ctecky karet, tak ten funguje bezvadne.

Zkousel jsem jak lite tak full verzi. Nevedel by nekdo kde je zakopanej pes?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. kvě 2008 7:36:09 
pedrop01 píše:
No doteraz mi isla perfektne 2 az 3 dni bez dobitia ( a ked som sa hral tak nejak 1 den ) ale moze to byt este zle naflashovanou romkou?

koukni se do nastaveni > eutility > vykon jestli ti tam nejede cpu stale na max.

treba to pomuze.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. kvě 2008 8:14:55 
PDA User
PDA User

kufik píše:
koukni se do nastaveni > eutility > vykon jestli ti tam nejede cpu stale na max.

treba to pomuze.

No mal som tam nastavene , potom som prepol na auto a stale , tak som tam dal teraz WM6.1.WWE_ROM_19701_CZ_light_by_Jchym_final2 a funguje to perfektne ( na 100% nabité vecer a rano 96 % - nejake to hranie a budik s vybracnim si popita ) takze bud je to niekde zacarovane alebo som to zle flashol

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. kvě 2008 11:07:18 
Globální moderátor
Globální moderátor

PDA: HTC TyTn 2
nene je fakt že tato romka se mi taky moc nelíbí sice nemám takové poblémy ale ta klávesnice je pravda že blbne a ještě mi píše nesmysli no to je jedno co mi vadí je takové pozasekávání kolikrát tapnu na křížek a nic jako zásek pak už to jde jinak baterka mi drží až moc dobře

Profil ICQ  

Předmět příspěvku: nelze opustit sporic u WM 6.1 5.2.19839 (19839.1.0.1)
PříspěvekNapsal: pát 30. kvě 2008 12:24:37 
PDA User
PDA User

trapi mne "sporic" pokazde, kdy obrazovka zcerna, ze z ni uz nijak nedostanu; dokonce jsem sporic vypl pri zapojeni do nabijecky a presto to op nejake dobe zcerna a uz se nedostanu zpet

co se stim da delat?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30. kvě 2008 13:18:49 
PDA Private
PDA Private

AleK píše:
nene je fakt že tato romka se mi taky moc nelíbí sice nemám takové poblémy ale ta klávesnice je pravda že blbne a ještě mi píše nesmysli no to je jedno co mi vadí je takové pozasekávání kolikrát tapnu na křížek a nic jako zásek pak už to jde jinak baterka mi drží až moc dobře

u te klavesnice musis vypnout auto sugestion :)a pak bude psat dobre.jinak ja sem presel zpet k 19701 hlavni duvod quickmenu.

Profil ICQ  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]